Προεδρικό διάταγμα 84/19 - Άρθρο 11

Άρθρο 11: Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Συνιστάται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Γενική Γραμματεία Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στη νέα Γενική Γραμματεία μεταφέρονται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων, οι υπηρεσίες και εποπτευόμενοι φορείς του προεδρικού διατάγματος 96/2017 (ΦΕΚ 136/Α/2017) που υπάγονται στη Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Δικαιοσύνης, Διεθνών Νομικών Σχέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

2. Η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που συστάθηκε με το προεδρικό διάταγμα [ΠΔ] 94/2010 (ΦΕΚ 169/Α/2010) καθώς και η αντίστοιχη θέση Γενικού/Τομεακού Γραμματέα καταργούνται.

 

3. Η θέση του Γενικού/Διοικητικού Γραμματέα του πρώην Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταργείται. Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Διοικητικής Υποστήριξης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του άρθρου 8 του προεδρικού διατάγματος 96/2017 υπάγεται εφεξής στον Υπουργό.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.