Προεδρικό διάταγμα 84/84 - Άρθρο 1

Άρθρο 1: Ορισμοί


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Η περιοχή Αμιγούς Κατοικίας, κατά την έννοια του άρθρου 4 του προεδρικού διατάγματος 81/1980 (ΦΕΚ 27/Α/1980) περί ειδικών χρήσεων γης και ανωτάτων μεγεθών επιτρεπομένης εκμεταλλεύσεως οικοδομήσιμων χώρων, περιλαμβάνει, για την εφαρμογή αυτού του Διατάγματος, τους δήμους και κοινότητες Παλαιού Ψυχικού, Φιλοθέης, Λυκόβρυσης, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, Δροσιάς, Μπάλας, Διονύσου και την περιοχή Ξυριάλης του Δήμου Γλυφάδας, όπως ορίζεται στο από 11-12-1980 προεδρικό διάταγμα (ΦΕΚ 106/Δ/1981) περί τροποποιήσεως και επεκτάσεως του ρυμοτομικού σχεδίου Γλυφάδας (Αττικής) και καθορισμού των όρων και περιορισμών δομήσεως των οικοπέδων αυτού.

 

2. Η Περιοχή Γενικής Κατοικίας, κατά την έννοια του άρθρου 5 του προεδρικού διατάγματος 81/1980, περιλαμβάνει, για την εφαρμογή αυτού του Διατάγματος, τα εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια πόλης και τα σχέδια των νόμιμα υφιστάμενων προ του 1923 οικισμών, εκτός της περιοχής Αμιγούς Κατοικίας.

 

3. Περιοχή μη ιδιαίτερα οχλουσών επαγγελματικών εγκαταστάσεων, κατά την έννοια του άρθρου 6 του προεδρικού διατάγματος 81/1980, είναι, για την εφαρμογή αυτού του Διατάγματος, η σημειούμενη με τα στοιχεία μη ιδιαίτερα οχλουσών επαγγελματικών εγκαταστάσεων στους χάρτες που αναφέρονται στο άρθρο 2 παράγραφος 2 του διατάγματος αυτού.

 

4. Περιοχή οχλουσών επαγγελματικών εγκαταστάσεων, κατά την έννοια του άρθρου 7 του προεδρικού διατάγματος 81/1980, είναι για την εφαρμογή αυτού του Διατάγματος, η σημειούμενη με τα στοιχεία οχλουσών επαγγελματικών εγκαταστάσεων στους χάρτες που αναφέρονται στο άρθρο 2 παράγραφος 2 του διατάγματος αυτού.

 

5. Περιοχή Λοιπών Χρήσεων για την εφαρμογή αυτού του Διατάγματος είναι η περιοχή του Νομού Αττικής που δεν ορίζεται αλλιώς από τις διατάξεις αυτού του Διατάγματος.

 

6. Επαγγελματικό Εργαστήριο για την εφαρμογή αυτού του Διατάγματος, είναι η μεταποιητική επιχείρηση που έχει κινητήρια δύναμη του μηχανολογικού εξοπλισμού της μέχρι 15 HP και 50 kW.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν άρθρο καταργήθηκε από το άρθρο 16 του νόμου 2965/2001 (ΦΕΚ 270/Α/2001).

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.