Νόμος 4337/15 - Άρθρο 20

Άρθρο 20


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθορίζονται οι προϋποθέσεις χρήσης της ένδειξης όνομα αμπελουργικής εκμετάλλευσης στην επισήμανση των ελληνικών οίνων.

 

2. Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίζονται οι λεπτομέρειες για την παραγωγή ανακαθαρισμένου συμπυκνωμένου γλεύκους σταφυλής.

 

3. Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίζονται οι λεπτομέρειες περί των ειδικών όρων εμφιαλώσεως οίνων. Εξαιρετικά και προκειμένου για τη διασφάλιση του φορολογικού αντικειμένου, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, καθορίζονται οι ειδικοί όροι για τη λειτουργία, καθώς και οι διαδικασίες για τον έλεγχο των εμφιαλωτηρίων των οίνων και των λοιπών αμπελοοινικών προϊόντων, στα οποία επιβάλλεται ΕΦΚ με μη μηδενικό συντελεστή.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.