Νόμος 1849/89 - Άρθρο 3

Άρθρο 3: Εκμίσθωση κατοικιών


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του μπορεί να εκμισθώνει σε δικαιούχους του μέρος των κατοικιών που κατασκευάζει ο ίδιος ή με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή και με άλλους φορείς με βάση προγραμματικές συμβάσεις του νόμου 1416/1984 (ΦΕΚ 18/Α/1984) ή των διαμερισμάτων και κατοικιών που αγοράζει σε περιοχές με αναπτυγμένη βιομηχανική και τουριστική δραστηριότητα, σε ακριτικές περιοχές και σε περιοχές με αυξημένες στεγαστικές ανάγκες λόγω διαφόρων ειδικών συνθηκών. Η ενοικίαση διαρκεί για όσο χρόνο οι δικαιούχοι εργάζονται ή κατοικούν στις παραπάνω περιοχές.

 

2. Οι προϋποθέσεις εκμίσθωσης, οι προτεραιότητες στις κατηγορίες των δικαιούχων, το ποσοστό των κατοικιών που διατίθεται για ενοικίαση, το ύψος του ενοικίου και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια ρυθμίζονται κάθε φορά με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.