Προεδρικό διάταγμα 2/10/80b - Άρθρο 4

Άρθρο 4


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

α) Τροποποιείται το οικοδομικό σύστημα των οικοπέδων των κειμένων επί των υπ' αριθμών 20 και 21 οικοδομικών τετραγώνων και καθορίζεται το συνεχές.

 

β) Ο αριθμός ορόφων του υπόγειου χώρου σταθμεύσεως αυτοκινήτων (garage) του δημιουργούμενου δια του εδαφίου γ της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του παρόντος, ορίζεται σε 2.

 

γ) Οι οικοδομές οι έχουσες πρόσωπον επί των οδών Δελφών 'Ολυμπίας, Κορίνθου, Μυκηνών και Δαρδανελλίων, επιβάλλεται να χρησιμοποιούνται, μόνον δια κατοικίες και καταστήματα (ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, αναψυκτήρια, ανθοπωλεία, βιβλιοπωλεία, είδη χαρτικής και σχεδίου).

 

δ) Απαγορεύονται οι τοποθετήσεις επιγραφών και φωτεινών διαφημίσεων επί των προσόψεων των οικοδομών των εχόντων πρόσωπον επί των οδών Δελφών και Δαρδανελλίων οι οποίες διαμορφώνονται ως αλέες, πλην των απολύτως απαραιτήτων δια την δήλωση των καταστημάτων, εμβαδόν μέχρις 1 m2.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.