Νόμος 4313/14 - Άρθρο 66

Άρθρο 66: Ρύθμιση θεμάτων Ελληνικών Ταχυδρομείων


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Αρμόδια για την αναθεώρηση και την επέκταση ισχύος της άδειας, που έχει εκδοθεί με την υπ' αριθμόν 42709/2003 απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, με θέμα την Αναθεώρηση της οικοδομικής Άδειας κοπής δένδρων και προσθήκης κατ' επέκταση υφιστάμενου κτιρίου για τη μεταστέγαση του Αυτοματοποιημένου Κέντρου Διαλογής Αττικής (ΚΔΑ) Ελληνικών Ταχυδρομείων, των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Κρυονέρι Αττικής είναι η Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

 

2. Η ίδια ως άνω Διεύθυνση, η οποία έχει εκδώσει και την 17538/2005/ΔΟΚΚ Αναθεώρηση της ανωτέρω Άδειας, έχει την αρμοδιότητα για την Ενημέρωση του Φακέλου της Άδειας αυτής με τα σχέδια όπως κατασκευάσθηκε και λειτουργεί σήμερα και για την έκδοση Άδειας Δόμησης εκτέλεσης εργασιών σχετικών με την επισκευή, εκσυγχρονισμό, αλλαγή χρήσεων, προσθήκη και επέκταση των εγκαταστάσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο ιδιόκτητο ακίνητό τους στο Κρυονέρι Αττικής.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.