Νόμος 4067/12 - Άρθρο 38

Άρθρο 38: Τροποποίηση στο νομοθετικό διάταγμα 721/1970 (ΦΕΚ 251/Α/1970) περί Οικονομικής Μέριμνας και Λογιστικού Ενόπλων Δυνάμεων


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Στο νομοθετικό διάταγμα [Ν] 721/1970 ((ΦΕΚ 251/Α/1970) Οικονομική Μέριμνα και Λογιστικό Ενόπλων Δυνάμεων) και στο άρθρο 55, μετά την παράγραφο 4 προστίθεται παράγραφος 5 ως εξής και αναριθμούνται οι επόμενες:

 

{5. Για την επίτευξη των αεροφωτογραφιών σκοπών του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας επιτρέπεται η δωρεάν διάθεση των υφιστάμενων ειδικά διασκευασμένων ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων μετά των αντίστοιχων υλικών, εφοδίων και προσωπικού λειτουργίας τους.

 

Τα ανωτέρω ειδικά διασκευασμένα ιπτάμενα μέσα διατίθενται προκειμένου ο Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας να τοποθετεί ψηφιακή αεροφωτογραφική μηχανή για την επίτευξη των αναφερομένων στην παράγραφο 1 του άρθρου 55 του νομοθετικού διατάγματος [Ν] 721/1970 σκοπών.

 

Με απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ύστερα από πρόταση του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας καθορίζονται οι όροι και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο και τη διαδικασία εφαρμογής της παρούσας διάταξης.}

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.