Νόμος 3044/02 - Άρθρο 18

Άρθρο 18


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) μπορεί, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, να εκποιήσει χωρίς διαγωνισμό ακίνητό του σε αλλοδαπό Δημόσιο για την εξυπηρέτηση υπηρεσιών διπλωματικής αποστολής.

 

Το τίμημα από την εκποίηση επιτρέπεται να διατίθεται για επενδύσεις σε ακίνητα, χωρίς τους περιορισμούς του άρθρου 14 του νόμου [Ν] 2042/1992 (ΦΕΚ 75/Α/1992).

 

2. Τροποποιείται το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο του Δήμου Αθηναίων στα οικοδομικά τετράγωνα 1/69 και 2/69 της περιοχής Κουντουριώτικα, που βρίσκονται μεταξύ των οδών Βασιλίσσης Σοφίας, Μακεδόνων, Δορυλαίου, Γέλωνος και Κόκκαλη, καταργούμενης της οδού Ευζώνων, όπως φαίνεται σε σχεδιάγραμμα κλίμακας 1:1.000 που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών του Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων, συνοδεύει την παρούσα ρύθμιση και δημοσιεύεται σε φωτοσμίκρυνση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στο ενιαίο οικοδομικό τετράγωνο με αριθμό 1/69, τμήμα του, εμβαδού 5.500 m2, ιδιοκτησίας Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, με στοιχεία Β - Β' - Γ' - Γ - Β, καθορίζεται ως κοινόχρηστος χώρος. Στο οικόπεδο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων με στοιχεία Α, Β, Γ, Δ, Ε, Α, καθορίζονται χρήσεις κατοικίας και υπηρεσιών διπλωματικής αποστολής και συντελεστής δόμησης 2,6.

 

n.3044.02.32

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.