Απόφαση 3367/16 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Την τροποποίηση της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Ορεστιάδας του Δήμου Ορεστιάδας Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ως εξής:

 

1. Στο οικοδομικό τετράγωνο 301Α της Πολεοδομικής Ενότητας Κέντρο από πάρκο ΥΕΒ σε Ιερό Μητροπολιτικό Ναό

 

2. Στο οικοδομικό τετράγωνο 502 της Πολεοδομικής Ενότητας Κλεισσώ από χώρο εκπαίδευσης - δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο σε χώρο διοίκησης για τη στέγαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

 

3. Στο οικοδομικό τετράγωνο 55Α της Πολεοδομικής Ενότητας Κέντρο από χώρο πρασίνου σε χώρο πολιτισμού για τη στέγαση του συλλόγου Καραγατσιανών - Αδριανουπολιτών

 

4. Σε τμήμα του οικοδομικού τετραγώνου 126 της Πολεοδομικής Ενότητας Κλεισσώ από γκαράζ δήμου σε χώρο γενικής κατοικίας

 

5. Στο οικοδομικό τετράγωνο 44 της Πολεοδομικής Ενότητας Κέντρο από χώρο Αστυνομίας σε χώρο πρασίνου

 

6. Σε τμήματα των οικοδομικών τετραγώνων 303-304-305-306-307 της Πολεοδομικής Ενότητας Κέντρο από χώρους με λυόμενες κατοικίες σε χώρο πρασίνου

 

7. Σε τμήμα του οικοδομικού τετραγώνου 282Α της Πολεοδομικής Ενότητας Κέντρο από χώρο με χρήση χονδρεμπόριο σε χώρο διοίκησης.

 

Β. Κατά τα λοιπά έχει εφαρμογή η υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 68994/3438/1987 απόφαση Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων περί έγκρισης Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου του οικισμού Ορεστιάδας του δήμου Ορεστιάδας νομού Έβρου.

 

Γ. Την αντικατάσταση των παλιών χαρτών με τους νέους χάρτες Π.1., Π.1.2.-1.3.2., Π.1.11. που θεωρήθηκαν και υπογράφηκαν ηλεκτρονικά από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αντίγραφα των οποίων δημοσιεύονται σε φωτοσμίκρυνση με την παρούσα απόφαση.

 

a.3367.16Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.