Προεδρικό διάταγμα 26/5/93d - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται:

 

Α. Η τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου της Βιομηχανικής Περιοχής της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (Ε.Τ.Β.Α. Α.Ε.) που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού και της Κοινότητας Καλλιθέας (Ν. Ηρακλείου) και έχει εγκριθεί με το από 17-11-1975 προεδρικό διάταγμα Περί εγκρίσεως του ρυμοτομικού σχεδίου των Κοινοτήτων Νέας Αλικαρνασσού και Καλλιθέας (Ηρακλείου Κρήτης) της περιοχής της Ελληνικής Τραπέζης Βιομηχανικής Αναπτύξεως (ΦΕΚ 55/Δ/1976) με:

 

Την μετατόπιση και κατάργηση ρυμοτομικών γραμμών, τη δημιουργία των Οικοδομικών τετραγώνων 3, 9Α, 9Β, 10Α, 10Β, 19Α και 19Β την έγκριση οδών και πεζοδρόμων, τη μετατροπή οικοδομήσιμου χώρου σε κοινόχρηστο πράσινο, τη μετατροπή κοινόχρηστου πρασίνου σε οικοδομήσιμο χώρο, την κατάργηση οδών.

 

Β. Η επέκταση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε συνεχόμενη περιοχή με τον καθορισμό των οικοδομικών τετραγώνων 1,1 α, 2,14,15, 22 και 23 και τον καθορισμό οδών, πεζοδρόμων και χώρων πρασίνου,

 

όπως οι παραπάνω ρυθμίσεις των παραγράφων Α και Β φαίνονται στα σχετικά χρωματισμένα 2 πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:2.000 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο στης Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την 56270/1993 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με τον παρόν διάταγμα.

 

pd.26.5.93dCopyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.