Προεδρικό διάταγμα 20/8/85b - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Μέσα στα όρια της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου περιοχής του Νομού Αττικής που καθορίστηκαν με το από 22-06-1983 προεδρικό διάταγμα Καθορισμός ζώνης οικιστικού ελέγχου και κατωτάτου ορίου κατάτμησης σε ολόκληρη την εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών προϋφιστάμενων του 1923 περιοχών του Νομού Αττικής (ΦΕΚ 284/Δ/1983), καθορίζονται περιοχές για χρήση δεύτερης κατοικίας στους δήμους και στις κοινότητες: Σκάλας Ωρωπού, Νέων Παλατίων, Συκαμίνου, Καλάμου, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης, Ραφήνας, Μαρκόπουλου Μεσογαίας (Πόρτο Ράφτη), Κερατέας, Παλαιάς Φώκαιας, Ανάβυσσου, Καλυβίων Θορικού, Κορωπίου, Μεγάρων, Μάνδρας, Βιλλίων, Νέας Περάμου, Βάρης, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Αιαντείου, Αμπελακίων, Σεληνίων, Σαλαμίνας και Αρτέμιδας (Λούτσα), όπως αυτά φαίνονται με κόκκινη γραμμή στα 33 σχετικά πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:10.000 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 51804/1985 πράξη του και που συνοπτικά τους αντίτυπα δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

2. Ως όροι και περιορισμοί δόμησης εξακολουθούν να ισχύουν οι προβλεπόμενοι για τις περιοχές που βρίσκονται εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών υφισταμένων προ του έτους 1923.

 

3. Η μέτρηση των αποστάσεων για τον σταυλισμό ζώων που καθορίζεται με το από 05-05-1984 προεδρικό διάταγμα (ΦΕΚ 341/Δ/1984) όπως εκάστοτε ισχύει, γίνεται και από τα όρια των περιοχών αυτών.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.